Dit zou nog weleens interessant kunnen worden… Ik heb namelijk geen partner. Eens even bedenken hoe we dit gaan doen. Daar kom ik later op terug.

Een vibrerend ei, met terughaalband en afstandsbediening. De batterijen voor zowel het ei als de afstandsbediening zijn bijgeleverd. Een 23A batterij en drie LR44 batterijen. Het vibrerende ei ziet eruit als een bullet vibrator. Daar kan je hem natuurlijk ook gewoon voor gebruiken, maar die band zit er niet voor niks aan.

Smile Play Remote Control Egg de test:

Na lang denken hoe ik dit nu goed kon testen, heb ik besloten om m’n beste vriendin erbij te betrekken. We zijn samen opstap gegaan en heb haar de afstandsbediening gegeven. Ik moet zeggen, ik heb een aparte avond gehad! Wat komt er een kracht uit dit kleine ding! Er zijn drie constante standen en vier pulserende. Van het uitgaan zelf kan ik me niet veel meer herinneren. Ik vraag me stiekem af of iemand iets gemerkt heeft. Ik denk het wel, want de afstandsbediening geeft namelijk licht. Maar dat kon me op dat moment niks schelen! Dit heeft een extra dimensie gegeven aan het ” opstap ” gaan. Voor mij persoonlijk had het ei van een zachter materiaal mogen zijn. Groot voordeel is dat hij waterdicht is en dat hij makkelijk schoon te maken is. En hij is stil, iets wat ik niet verwachtte omdat hij zo krachtig is. Super! Ben erg blij met deze sextoy en zal hem zeker vaker gebruiken, de vraag is alleen, wie krijgt de afstandsbediening….?

Sextoys kopenOnline seksspeeltjes bestellen