To Vibe Vibrator I’m lovin’ it!

Pink pink en nog eens pink, mijn lievelingskleur! Dit seksspeeltje heeft de vorm van een echte penis. Qua uiterlijk verdiende deze vibrator dus zeker een pluspuntje. Ik had een voorgevoel dat deze vibrator heel wat in zijn mars had, ik testte het voor jullie uit.

To Vibe Vibrator: Multifunctioneel!

Met dit roze speeltje heb je dubbel genot! Je wordt inwendig én uitwendig gestimuleerd. Er zijn 3 standen waarbij de vibrator inwendig ronddraait. Maar dat is niet alles! Je clitoris wordt verwend door een bunny met maar liefst 7 verschillende standen in vibratie. Voor ieder wat wils!

Breed assortiment Seksspeeltjes: vibrators, dildo’s, buttplugs & meer

To Vibe Vibrator: What a feeling!

Het siliconenmateriaal voelt erg fijn aan, het is allesbehalve ruw en het genot is optimaal. Als ik zeg dat deze vibrator écht een aanrader is, dan meen ik dat uiteraard! Kom je moeilijk klaar of wil je gewoon lekker genieten, kies dan voor de Addicted To Vibe Vibrator. Ik denk dat iedereen mijn mening zal delen en hier erg blij mee zal zijn. My number one tot nu toe! Er hangt een prijskaartje aan van €49,95 aan vast, maar het is elke cent waard. Mijn advies: Neem tussen alle drukke perioden in even een rustmoment, haal je vibrator boven en geniet!!